Är det spelautomater med progressiva jackpottar som lockar dig mest? Det är inte underligt eftersom vinsterna på dessa slotspel ibland kan vara otroligt stora. Det är inte ovanligt potten ligger på runt ett par miljoner, men de kan även vara så höga som tiotals miljoner. En del av de spelautomater med progressiva jackpottar som kommer att presenteras här i artikeln har betalat ut rekordvinster som är grymt stora. Det kommer inte att nämnas i artikeln hur stor potten är nu eftersom detta kan ändras över en natt. Det är också därför du ofta bör hålla koll på hur stor jackpotten är för att då maxa din insats.

Spelautomater med progressiva jackpottar

På spelautomater med progressiva jackpottar tas en liten del av alla spelares insatser till potten. Den kan därför ligga och växa ända tills någon får jackpott. De allra flesta nätcasinon erbjuder några slotspel som har progressiv jackpott. Därför bör du innan du spelar läsa information om spelet. I informationen anges bland annat hur många hjul, rader och vinstlinjer spelet har samt om det har en progressiv jackpott. Oftast ska du ha satsat högsta myntvärdet och på alla vinstlinjer för att kunna kamma hem hela potten. Tänk på att många spelar på kvällarna och därför kan du ta till vana att alltid kolla på morgonen hur hög potten är.

Många lockas till spelautomater med progressiva jackpottar som har betalat ut stora summor. Eftersom dessa slotspel är mycket populära ökar potten på dessa väldigt snabbt. Ett exempel är Mega Fortune som för några år sedan betalade ut 154 miljoner kronor till en vinnare! Efter den vinsten har Mega Fortune fortsatt betala ut stora vinster på allt från 10 miljoner till 70 miljoner. Flera av vinnarna hade satsat ganska låga summor. Du behöver alltså inte satsa några större summor för att ha chans att vinna en progressiv jackpott. Kanske är det din tur nästa gång att kamma hem jackpotten i Mega Fortune.

Spelautomater med progressiva jackpottar kan ge drömvinsten

Mega Fortune och Hall of Gods

Som tidigare nämnt är Mega Fortune en av de spelautomater med progressiva jackpottar som har betalat ut åtskilliga miljoner till sina spelare. Att temat i spelet dessutom handlar om lyx och flärd passar alltså bra. Här finner du symboler som vittnar om rikedom. Det är lyxyachter, champagne och tunga guldsmycken. Spelet har både scatter som ger free spins och wild som fungerar som joker. Det som är det mest attraktiva med Mega Fortune är dock bonusspelets tre jackpottar. När du väl har lyckats komma till bonusspelet möter du tre hjul. De två första ger kontantvinster och tillträde till nästa hjul. I det tredje hjulet väntar den enorma jackpotten.

Hall of Gods har också betalat ut åtskilliga miljoner. Rekordet ligger på 67 miljoner kronor som gör att spelet placerar sig på listan av spelautomater med progressiva jackpottar som betalar ut skyhöga vinster. Hall of Gods lockar också med tre stycken jackpottar. Mega jackpott är den största, men även Midi har ofta en pott som ligger på runt miljonen. I spelet möter du våra nordiska asagudar Thor, Oden och Freja. I vikingarnas paradis ska du ha koll på Thors hammare som är bonussymbolen som tar dig till bonusspelet med jackpottarna.

Andra slotspel med progressiva jackpottar

De spelautomater med progressiva jackpottar som är mest populära just nu är de ovan nämnda men det finns fler att välja på. Slotspelet Mega Moolah tar dig med på ett äventyr i Afrikas savanner. Mega Moolah garanterar en vinst på 10 miljoner i den största av spelets fyra jackpottar. Arabian Nights är en av de spelautomater med progressiva jackpottar som har några år på nacken men som fortsätter att vara populär i spelvärlden. Som titeln skvallrar om förflyttas du till den sammetssvarta arabiska natten med en stjärnbeströdd himmel. Miljoner och åter miljoner väntar på dig och Aladdins lampa och den arabiske mannen kan hjälpa dig i dina försök att nå den magiska vinsten.